Vaandel laten maken

Met een vaandel heeft u een unieke manier in handen om uw vereniging onderscheidend en herkenbaar te maken. Bent u toe aan een nieuw vaandel? Wilt u uw bestaande vaandel laten restaureren? Wij helpen u graag.

Vaandels ontwerpen en produceren is onze trots. Elke opdracht voor een vaandel is een uniek project. Voordat een vaandel wordt gepresenteerd, zijn we soms al weken met de voorbereiding bezig. Het ontwerpen en het bepalen van de kleuren en vormen nemen veel tijd in beslag. Alles komt bij een vaandel aan op details, en dat is nu net onze specialiteit!

vaandels-home

Uw expert in vaandels en vaandelaccessoires

U kunt bij ons terecht voor ambachtelijk hand geborduurde vaandels, d.w.z. vaandels uit de vrije hand geborduurd. Wij ontwerpen en borduren zowel enkelzijdige- als dubbelzijdige vaandels. Tevens kunnen wij indien gewenst een combinatie van hand borduren met bedrukking aanbieden. Ook voor vaandel benodigdheden van de beste kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Tot onze klanten rekenen we verenigingen en stichtingen, zoals studentenverenigingen, disputen, schutterijen, schuttersgilden, carnavals- en toneelverenigingen en fanfares.

Een vaandel laten maken

Ieder vaandel is uniek. Er bestaat vaak maar één exemplaar van, dat de eer van uw organisatie vertegenwoordigt. Wij gaan er daarom met grote zorg mee om, net als met uw wensen. Bij een restauratie of conservatie herstellen wij uw vaandel in volle glorie. Vraag ons gerust naar referentieprojecten om vaandels te bekijken die wij eerder hebben gemaakt.

Wilt u graag een vaandel laten maken? Het is ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van vaandels. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, formaten en verdere benodigdheden.

Wie kopen vaandels bij ons?

Wij ontwerpen vaandels voor studenten- en carnavalsverenigingen, kerken, broederschappen, schutterijen, gilden, sport- en andere verenigingen die zich willen onderscheiden. Wij leveren zowel het ambachtelijk gemaakte vaandel als de toebehoren en kunnen ook uw banieren restaureren/conserveren, zodat u ze in volle glorie weer kunt gebruiken bij al uw activiteiten. Vaandels.be is het beste adres voor een hand geborduurd vaandel van hoge kwaliteit. Wij hebben de beste handborduursters in dienst. Zij hebben de kunst van het borduren van een vaandel vaak van jongs af aan meegekregen. Uw vaandel is bij hen letterlijk in goede handen. Tot slot zijn wij gespecialiseerd in het restaureren/conserveren van uw oude vaandel. We zorgen ervoor dat uw vaandel professioneel bewaard blijft voor het nageslacht.