Vaandelaccessoires

Vaandels.be is de landelijke specialist in hand geborduurde vaandels en vaandelartikelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van vaandeltoebehoren en -hulpmiddelen die bij uw vaandel passen. Wij leveren vaandelspitsen, vaandelstangen, vaandeltoebehoren,  verenigingsspitsen, voeten voor vaandels, draagstokken, staanders en topornamenten.
Brochure downloaden

Verstuur download naar:

Ik ga akkoord dat Vaandels.nl contact met mij kan opnemen.

Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Vaandels.nl

Draagstokken

Uw vaandel is bevestigd aan een draagstok. Vanwege het intensieve gebruik en de zwaarte van het vaandel zijn onze draagstokken altijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout met messing verbindingsstukken. U kunt daarbij denken aan diverse houtsoorten.

Aangezien de draagstokken voor uw vaandel custom made gemaakt worden, kunnen wij deze naar uw wens aanpassen. U kunt hier denken aan een aangepast uiteinde van de draagstok voor het dragen in een lederen draagriem. Uw specifieke vragen hierover beantwoorden wij graag.

Staanders

Uw vaandel moet natuurlijk neergezet kunnen worden. Ons assortiment staanders zorgt ervoor dat uw vaandel veilig en keurig kan worden neergezet. Wij hebben staanders in zware en lichtere uitvoeringen; voor ieder type vaandel en draagstok een geschikte soort. Tevens kunt u bij ons terecht voor staanders waarin diverse stokken tegelijkertijd geplaatst kunnen worden.

Topornamenten

Aan de bovenzijde van de draagstok kunt u een topornament laten plaatsen. Deze ornamenten worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. U kunt ervoor kiezen om eigen elementen toe te voegen aan het topornament. Zo maakt u uw vaandel nog persoonlijker. Wij hebben een ruim assortiment van deze ornamenten.

Overige accessoires

Naast vaandels, draagstokken, staanders en ornamenten kunt u bij Vaandels.be terecht voor diverse hulpmiddelen. U kunt denken aan draagriemen, ophangstokken, horizontale dragers en nog veel meer..